Trubín - Sk Tlustice 0-0 (0-0)

10.09.2012 07:48

Ve 3. kole jsme zajížděli do námi nepříliš oblíbeného Trubína. Na jaře jsme zde dostali 5 gólů, což nebyla příliš příjemná vzpomínka. Letos jsme k tomu ještě měli v zádech prohru 0-6 od Komárova, která na psychice rozhodně nepřidá. Navíc jsme zase nejeli v plné sestavě. I tak jsme ale chtěli zabojovat a urvat nějaký dobrý výsledek.

 

Absence: Pavel Bláha, René Eichenmann, Michal Říha, Michal Škvára, Petr Novák

 

Sestava:

    minuty góly
Brankář Karel Sklenář 90 0
Obrana Standa Souček 90 0
Obrana Jirka Keckstein 90 0
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Ondra Šoch 90 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0
Záloha Standa Bogdanov 90 0
Záloha Michal Obdržálek 90 0
Záloha Martin Jelen 90 0
Útok Zdeněk Dolínek 90 0
Útok Honza Ungr 90 0

 

Úvod zápasu byl spíše taktický. Nikdo nechtěl udělat chybu. Domácí byli o něco aktivnější, ale žádnou větší ani menší šanci si nevytvořili. My se snažili hrát ze zabezpečené obrany a vyvarovat se chyb, kterých jsme se zde dopustili na jaře. Prvních 20 minut nepřineslo nic extra záživného a divák se musel místama luxusně nudit. Ono, popravdě, ani druhých 25 minut nebylo moc k pokoukání. Na úzkém hřišti nedokázalo ani jedno mužstvo pořádně kombinovat, a tak byly výsledkem pouze nakopávané balony za obranu. Ty si povětšinou pohlídali obránci nebo gólmani. Výjimka přišla až zhruba ve 30. minutě, kdy se po rychlém pasu z půli hřiště od Pavla Ungra řítil sám na bránu Zdeněk Dolajs. Bohužel nepotvrdil svou pověst kanonýra a domácího brankáře Kopice nepřekonal. O několik minut později jsme se na gólmana říili znovu. Tentokrát Michal Obdržálek. Ani ten ale neusměrnil balon tak jak chtěl a v kabině si za to dával pořádně za uši. Ke konci poločasu jsme se několika zbatečně ztracenými balony dostali pod mírný tlak. Nic z toho ale nebylo. Poločas skončil 0-0.

 

Do druhého poločasu jsme šli beze změn. Pravděpodobně to bylo způsobeno tím, že jsme neměli nikoho na střídání. Druhá polovina ale začala ve stejném stylu jako pvní. Ani jednomu mužstvu se nedařila kombinace a tak se znovu uchylovalo k dlouhým balonum. Domácí byli zase o něco málo aktivnější, ale to bylo tak vše. Žádnou příležitost si nevytvořili. My jsme naopak po ojedinělé kombinační akci zahrozili zhruba v 60. minutě. Po naší levé straně  to dobře vyťukali Ondra Šoch, Michal Obdržálek, Martin Jelen a zakončující Honza Ungr. Honzíčkovi to tam ale ten den nepadalo. Asi by to chtělo změnit barvu kopaček z růžový na černou :). Největší šanci měl ale znovu Michal Obdržálek. Podruhé během zápasu se řítil sám na gólmana. Michal se podíval, zamířil a vypálil. Střela skončila na tyči. Jedinou větší šancí domácích byla v závěru střela Kličky. Ten se na posledních 20 minut vysunul do útoku. Naštěstí ale jeho střela byla vytečována nad bránu. Domácí měli poté ještě rohový kop. Poté rozhodčí zápas ukončil.

 

Zápas to příliš koukatelný nebyl. Obě mužstva měli problémy s kombinací a tak se jednalo spíše o boj. Blíže k vítězství jsme měli my, ale i tak musíme být spokojeni s remízou. Po nepříliš povedeném úvodu sezóny jsme se potřebovali chytit a tento zápas nám k tomu snad pomůže. Pochválit je třeba v brance chytajícího Karla Sklenáře, který naší obraně hodně pomáhal a celkově odchytal zápas bez větších problémů. Nezapomenout ale nemůžeme ani na tlustické fans, kteří nás přijeli podpořit ve velmi hojném počtu i přesto, že se nám v posledních zápasech nedařilo. Uznání musí mít hlavně ti, kteří přijeli na kole :). Jedinou kaňkou na zápase bylo pozápasové extempore některých domácích hráčů a pořadatelů. Nikdo neví o co jim šlo, ale dávali rozhodčím pěkný fergusonovský fén. Obecně ale můžeme říci (nebo si to dovolím říci alespon já), že se jedná o velký nešvar našeho OP. Někteří, hlavně zkušení hráči, co hráli ve vyšších soutěžích, si na rozhodčí dovolují až příliš. Jedna, dvě věty jsou v pořádku, ale křičet na rozhodčího celý zápas je trochu moc. Jako tajtrlíci pak vypadají oba.

 

Sportu zdar

 

Standa B. ml.