TJ Praskolesy - SK Tlustice

23.10.2011 17:22

9. a 10. kolo pro nás znamená 2krát výjezd na hřiště soupeřů. První zastávkou byly Praskolesy, které ještě před rokem hrály 1.B třídu.

 

Absence byly následující : Michal Obdržálek (třísla), Veljko Kostič (koleno)

 

Sestava:

    minuty Góly ŽK
Brankář Jirka Červenka 90 0 0
Obrana Standa Souček "C" 90 0 0
Obrana Jiří Keckstein 90 1 0
Obrana Honza Ungr 85 1 1
Obrana Ondra Šoch 90 0 0
Záloha Ondra Bartoš 80 0 0
Záloha Michal Říha 90 0 0
Záloha Michal Škvára 90 0 0
Záloha Martin Jelen 90 0 0
Útok Zdeněk Dolínek 85 0 0
Útok Pavel Bláha 90 1 0
Střídání Stanislav Bogdanov 10 0 0
Střídání Pavel Ungr 5 0 0
Střídání Miloš Holub 5 0 0

 

Zápas začal naším mírným tlakem. Měli jsme víc míč na kopačkách a i kombinace nebyla úplně špatná. Jak už to tak ale bývá, soupeř z první střely na bránu vstřelil gól. Stoper hostů se rozhodl vystřelit ze 30m. Střela to nebyla nikterak nebezpečná, nicméně Jirka Keckstein, ve snaze jí zabránit, jí ztečoval tak perfektně, že neomylně zapadla do naší brány. Paci jenom letěl vzduchem. 1-0 pro Praskolesy. Poté jsme znovu převzali iniciativu a měli několik pološancí. Nic se ale neujalo. Do nohou to tak musel vzít Honza Ungr - předstoper s velmi silnými útočnými choutkami. Asi ve 25. minutě vystřelil ze 30m svoji pověstnou raketu. Brankář pouze koukal a vytlačoval míč očima. Ten skoro zlomil tyč a odrazil se k Pavlovi Bláhovi, který už postupoval sám na prázdnou bránu. 1-1. Poté se hra odehrávala převážně od vápna k vápnu. Šancí moc nebylo, a když byly, tak jsme je měli my. Pavel Bláha, například, nedokázal v dobré posici prostřelit brankáře. Zápas ale začínal mít trochu vyhecovanější náboj. Když už se zdálo, že první poločas skončí, naše obrana nedokázala pořádně odkopnout balon. Ten se dostal k levému záložníkovi Praskoles, který nacentroval a neobsazený útočník vstřelil křižnou střelou gól na 2-1. Pár minut poté rozhodčí ukončil první poločas.

 

Do druhého poločasu jsme nastoupili beze změn. Jakmile se ale začalo hrát, byli jsme úplně mimo :). Hned v první minutě Honza Ungr zboural hostujícího útočníka a domácí zahrávali trestný kop z rohu velkého vápna. To asi předznamenalo dalších 10 minut, kdy nás domácí jasně přehrávali a měli i několik šancí. Tento tlak jsme ale přečkali a postupně začali přebírat otěže hry. Prvním pokusem o srovnání byl únik Ondry Bartoše, který zatáhl míč na pravé straně a ocentroval. Pavel Bláha ale nedokázal správně zaměřit. Další průnik, tentokráte po levé straně, provedl Martin Jelen. Zahrávali jsme roh. Ten kopal Michal Škvára a posadil ho přesně na hlavu Jirky Kecksteina. Jirka se na poprvý netrefil. Jeho hlavičku dokázal brankář vytěsnit na další roh. Martin Jelen ho rozehrál nakrátko s Pavlem Bláhou, který "rosickýho šajtlí" poslal centr do vápna, kde znovu čekal Jirka K. Tentokrát už ale profesionálně brankáře přeloboval hlavičkou, který s tím nemohl nic dělat. 2-2. Hru jsme už ovládli úplně. Praskolesy jakoby neměly fyzičku a nestíhaly. Na domácí bránu se řítil útok za útokem. Vyšel ale až ten v 75. minutě. Ondra Bartoš se z posledních sil nadechl k úniku po pravé straně a přesnou přihrávkou pod sebe na vápno připravil lehkou práci pro Honzu Ungra, který dával do prázdné branky. 3-2. Domácí byli úplně na dně a nedokázali se ani pokusit o srovnání. Naopak mohli inkasovat ještě další gól, to by ale Pavel Bláha při svém úniku musel zpozorovat, že brankář si z něj "sednul na prdel" a neměl tak šanci nějak reagovat. Pavel byl již ale rozhodnut co udělá a tak vystřelil vedle :). Zápas byl poté ukončen.

 

TJ Praskolesy - SK Tlustice 2-3

Góly: Bláha, Keckstein, Ungr

 

Další kolo jedeme do Stašova, kde to určitě nebude lehké.