Stašov - SK Tlustice 3-1 (2-1)

15.10.2012 19:20

Souboj celků se stejným počtem bodů. Oba týmy se musely obejít bez několika hráčů. Někteří byli vyloučení, jiní zranění.

 

Absence: Pavel Bláha, Michal Obdržálek, Michal Říha, Honza Ungr, Pavel Ungr, René Eichenmann

Sestava:

    minuty góly
Brankář Karel Sklenář 90 0
Obrana Standa Souček 90 0
Obrana Jirka Keckstein "C" 90 0
Obrana Petr Novák 90 0
Obrana Ondra Šoch 90 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0
Záloha Standa Bogdanov 90 0
Záloha Michal Škvára 90 0
Záloha Martin Jelen 90 0
Útok Zdeněk Dolínek 90 0
Útok Radek Svoboda 90 1

 

Úvod utkání se nám povedl. Hned ve 3. minutě se svým důrazem prosadil Radek Svoboda a potrestal chybu brankáře, kterému vypadla střela Martina Jelena. 1-0 pro SK. Dalších 25 minut jsme byli jasně lepším týmem a nepustili domácí k žádné výraznější akci. Naopak jsme měli několik dobrých šancí na navýšení skóre. Bohužel ani jedna nebyla proměněna. Naše hra se musela líbit. Od 30. minuty ale jakoby přišel konec světa. Začal to vyrovávací gól domácích, kdy po velmi sporném hlavičkovém souboji ve vápně zůstal ležet Dědek. Rozhodčí ale nezapískal a my přestali na chvíli hrát. Domácí toho využili a do prázdné brány vyrovnali. 1-1. Poté se hra vyrovnala. Nic zajímavého se ale až do 45. minuty neudálo. Ve 45. minutě se po naší pravé straně prodral domácí hráč a přihrávkou přes celé vápno našel domácího spoluhráče, který prostřelil Karla. 2-1 pro Stašov.

 

Ve druhém poločase jsme se snažili o vyrovnání. Bohužel jsme ale nebyli úspěšní. Domácí naopak hrozili z brejků a byli nebezpeční. Obrana si s nimi ale dokázala pokaždé poradit. Celý poločas jsme se snažili o přitlačení domácích, což se nám chvíli dařilo. Dokonce jsme vyrovnali, ale pomezní viděl postavení Zdeňka v ofsajdu a gól neuznal. V 90. minutě, kdy jsme všechnu sílu dali do útoku, jsme inkasovali potřetí. Zápas byl poté ukončen.

 

V zápase jsme určitě nebyli horší. Kdyby jsme v prvních minutách byli produktivnější, zápas by dopadl jinak. Na "kdyby" se ale nehraje. Příští zápas hrajeme doma s nováčkem z Podluh.

 

Sportu zdar

 

Standa B.ml.