Spartak Žebrák B - SK Tlustice B

15.11.2011 16:49

Krátké shrnutí zápasu:

 

Do utkání jsme nastoupili, řekl bych, celkem aktivně a i dobře takticky připraveni (řekli jsme si, že útok maji silnej a rychlej, a že si musíme dávat pozor). Dokázali jsme presovat a plnit taktické povinnosti, alespoň prvních 5 minut. Pak to přišlo :) Útočné duo Raška - Kurej nám během 20 minut 3krát uteklo (naše obrana přeci jen už není nejrychlejší, že jo Botas:) ) a dalo 3 góly. Karel v brance byl z naší hry "nadšený". I přesto jsme ale nehodili flintu do žita a snažili se hrát. Výsledkem byla naše mírná převaha.

Do druhého poločasu šel místo Dumáka David Turek a místo Michala Jankovskýho Martin Bělohlávek. Hned z počátku druhé půle jsme měli velkou šanci, když Miloš Holub přihrál Radku Svobodovi, který ale v tváří tvář golmana neprostřelil. Za 5 minut už jsme se ale radovali, když Honzu Volrába ve vápně zfaulovali a kopala se penalta. Ta má v "B" jasného exekutora Karla Sklenáře. Ten proměnil. I poté jsme měli více ze hry a občas sami sebe udivovali efektivní a efektní hrou plnou krátkých přihrávek a úniků ala Barcelona. Bohužel nic dalšího nám do brány nepadlo. Přišel tedy zákonitý trest, když v posledních minutách zápasu znovu utekl Venca Raška a završil tak svůj hattrick.

I tak jsme ale diváky pobavili pěknou hrou a občasnými "fintičkami". Už dlouho se mi nestalo, aby mě někdo ze spoluhráčů knokautoval zezadu při našem výkopu od brány míčem. Děkuji Botasovi, že mi to znovu připomenul :) Naše precizní rozehrání standardky, kdy se Botas netrefil do míče a vyslal tak soupeře do brejku, také nemá obdoby:). Shodli jsme se, že 10Kč na vstupném je na nás prostě málo.

 

Spartak Žebrák B - SK Tlustice B 4-1 (3-0)

branky: Sklenář (p)

Sestava: Sklenář, Volráb, Brotánek, Ungr H., Lizec, Jankovský (Bělohlávek), Dumský (Turek), Bogdanov, Foltýn, Svoboda, Holub

Absence: Večeřa, Steiner, Lahaije, Ségl a určitě ještě nekdo na koho jsem zapomněl.