SK Tlustice - TJ Drozdov

02.10.2011 22:41

TJ Drozdov prochází v této sezóně krizí. Z dosavadních kol nedokázal vybojovat ani bod. Doufali jsme, že se "nechytí" na nás. My jsme ale také potřebovali bodovat, abychom zapomněli na špatné výsledky z posledních 2 kol a naladili se na příjemnější, vítěznou vlnu.

Hrát stále nemohli Pavel Ungr, Veljko Kostič a k dispozici nebyl ani Zdeněk Dolínek.

 

Sestava SK

    minuty góly ŽK ČK
Brankář Jiří Červenka 90 0 0 0
Obrana Stanislav Souček "C" 90 0 1 0
Obrana Jiří Keckstein 90 0 0 0
Obrana Honza Ungr 90 0 0 0
Obrana Ondra Šoch 90 0 0 0
Záloha Ondra Bartoš 60 0 0 0
Záloha Michal Říha 90 0 0 0
Záloha Michal Škvára 90 0 0 0
Záloha Martin Jelen 90 0 1 0
Útok Michal Obdržálek 85 1 0 0
Útok Pavel Bláha 90 1 0 0
Střídání Miloš Holub 30 0 0 0
Střídání Stanislav Bogdanov 5 0 0 0

 

Zápas začal naším tlakem, bohužel ale hned z prvního protiútoku hostů (5. minuta) se za našim čarodějem "Pacim" rozvlnila síť.  V našem vápně došlo pravděpodobně k menšímu nedorozumění :). Zbytek prvního poločasu ale byl v naší režii. Hosté podnikali pouze sporadické protiútoky. Po jednom z nich se ale "Paci" vyznamenal a zkušenou robinsonadou, skočenou pro diváky, vyrazil tvrdou střelu hostujícího hráče. Naše vyrovnání přišlo cca ve 13. minutě, kdy se na pravé straně okolo svého obránce zkušeně a zároveň hbitě (na to co měl z předešlého večera v sobě, Spišská hruštička chutnala :)) obtočil Ondra Bartoš, naservíroval načechraný balon na vápno a tam Michal Obdržálek uložil míč neomylně tam kam patří. Po zbytek poločasu, jak bylo řečeno, jsme měli více ze hry, bohužel z toho ale žádný gól nepadl. Za zmínku stojí jedině šance Martina Jelena, který šel z úhlu sám na brankáře. Chladné zakončení se mu ale nepovedlo a míč skončil v síti, ale záchranné. 

 

Do druhého poločasu jsme vstupovali beze změny. Sestava byla stejná, stejně tak i taktika a choutky našich obránců. "Dědek" se z posice stopera několikrát zjevil na posici útočníka. Ke všeobecnému zděšení se ale vedle něj pravidelně objevoval také předstoper Honza Ungr. Lavička byla celá bez sebe:) Poté byla hra trochu neurovnaná a nervózní. Zhruba v polovině poločasu ale kapitán Suk svým plným vůdcovským hlasem zvolal na celé hřiště "Uklidníme se už ku***" a sám šel příkladem tím, že 2 minuty poté nandal mladému útočníkovi Drozdova, který do něj pár vteřin předtím nemilosrdně zajel. Tak se chová pravý kapitán!! :) (Pozn. Pavel Ungr asi minutu předtím na lavičce pronesl, že Suk chytil démona:) ). Výsledkem byl vyloučený Drozdovský hráč (předtím měl žlutou kartu) a žlutá pro Suka. Z následného centru se míč po závaru ve vápně dostal k Pavlovi "Blažejovi" Bláhovi, který podélnou střelou rozvlnil síť podruhé. Poté jsme znovu převzali iniciativu a vypracovali si i šance. Po jednom centru z levé strany se snažil míč získat Michal Říha (který zahrál velmi dobrý zápas), byl ale sražen a kopala se penalta. V tu chvíli měl na hřišti největší ego a sebedůvěru Honza Ungr. Proto si vzal míč..... Nyní přichází rekonstrukce událostí: Paní Ungrová se radši otáčí, nemůže se na to dívat. Pavel Ungr řve na bráchu "Brácha nechoď tam, ty to nedáš". Honza je ale vysmátej :). Staví si míč, bere si rozeběh a ...................................... míč letí skoro až k paragánům vedle na letiště (dle sazebníku je neproměněná penalta 100Kč). Zápas tedy stále není rozhodnut. Naštěstí ale Drozdov už žádné šance nemá, ba naopak, Martin Jelen se velmi elegantním skokem ve vápně snaží prohlavičkovat k našemu třetímu gólu. Brankář Drozdova ale ze svého arsenalu vybírá excelentní zákrok. Zápas poté končí naším vítězstvím 2-1.

 

V průběhu zápasu jsme měli více ze hry a  i více šancí. Proto je vítězství zasloužené. Příští týden se zajíždí do Neumětel.

 

SK Tlustice - TJ Drozdov 2-1 (1-1)

Góly SK: Obdržálek, Bláha