SK Tlustice - Slavoj Osek 4-2 (1-0)

12.06.2012 11:07

K poslednímu domácímu zápasu k nám přijel soupeř z Oseka. Každý souboj s tímto atraktivním soupeřem má vždy bojovný nádech.   

Absence: Pavel Bláha, Michal Obdržálek, Ondra Mottl, Standa Bogdanov, Ondra Bartoš, Radek Svoboda

 

Sestava:

 

    minuty góly
Brankář Jirka Červenka 90 0
Obrana Standa Souček "C" 90 0
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Jirka Keckstein 90 0
Obrana Ondra Šoch 90 0
Záloha MIchal Škvára 90 0
Záloha Michal Říha 90 1
Záloha René Eichenmann 90 0
Záloha Martin Jelen 90 0
Útok Zdeněk Dolínek 70 0
Útok Honza Ungr 80 3
Střídání Honza Volráb 20 0
Střídání Marek Hasman 10 0

 

Počátkem zápasu jsme byli aktivnější s větším klidem na kopačkách, což se projevilo v první loženou šanci Martina Jelena, který dostal nádherný balón přímo na nohu, ale „neproměnil“. Až o poločase jsme se dozvěděli, že důvodem byl příliš měkký balón. V 10 minutě přišla další šance, ve které Zdenek Dolínek zatáhl balón po levé straně „ rozhlédl se“ a s klidem ostříleného matadora přesně nalezl Honzu Ungra, který chladnokrevně zakončil. 1-0 pro SK. Honza tím načal jeden se svých nejlepších výkonů sezóny.

 

Bohužel s ubývajícím časem jsme se přizpůsobili hře soupeře a byly k vidění šance i na naší straně hřiště. Lítaly k nám nepříjemné rohy a trestné kopy za hranici malého vápna, při kterých nám výrazně pomohl Paci. Do několika šancí se dostal ještě Martin Jelen ale „ zase ten míč“. Po zbytek poločasu se až na několik tvrdých soubojů, s úmyslem vyhecovat nás k agresivitě, nic významného nestalo.

 

Do druhého poločasu jsme vstupovali s rozhodnutím pokračovat jako na začátku zápasu, navýšit náš brankový účet a nenechat se vyhecovat provokativní hrou obránců Oseka. Soupeře jsme zmáčkli na jeho polovině, ale všechny naše akce končily na velkém vápně. Dokázali jsme se prosadit až okolo 60 minuty, kdy po rozehrávce z pravé strany byl faulován Míša Říha stylem, že sádra zavoněla všude kolem nás. K trestnému kopu se postavil Honza „Bomberman“. Všichni jsme čekali jeho dělovou ránu…….a ejhle………všechny nás překvapil střílenou přihrávkou do které se skluzem položil Michal Říha - 2-0 pro SK. Musím říci, že hosté nesložili zbraně a hrozili nakopávanými balóny za obranu s nimiž přišlo i několik šancí, které jsme prozatím pokryli. S ubývajícím časem se hra vyrovnala, ovšem v produktivitě jsme byli úspěšní my. V 70minutě po nenápadné akci napřáhl „bomberman“ a z 30m krásným lobem překonal gólmana hostů, kterému nezbylo nic jiného než se ohlédnou. 3-0. Po několika minutách se dostali k odpovědi hosté. Pěknou přihrávkou mezi obránci, kterou ani „dědek“ nestíhal (a to je co říct) zakončoval útočník, po kličce Pacimu, do prázdné branky. 3-1. Nyní jsme se dostali pod tlak, vyráběli jsem hrubku za hrubkou, čehož využil soupeř a po jasném penaltovém zákroku „no nechal jsem mu tam nohu“ snížili na 3:2. To běžela 80 minuta, začali jsme se bát o výsledek, ztratit takto rozjetý zápas by bylo smutné. Všechny nás však uklidnil Honza Ungr, který za vršil svůj HATTRICK hlavou po pěkném centru Michala „ferka“ Škváry. 4-2 pro SK.   

 

S blížícím se koncem sezony naše řady vlivem zranění nebo z rodinných důvodů velice prořídly, proto jsem velice rád, že naši zkušení matadoři jsou ochotni pomoc i v těchto těžkých dobách……….. DĚKUJEME.

 

Standa Souček