SK Tlustice - Komárov 0-6 (0-3)

03.09.2012 17:17

Když jsem onehdá psal report z Trubína, nevěděl jsem, že za 2 měsíce budu psát něco podobnýho :) Nemá cenu se obšírně rozepisovat.

 

Absence: Pavel Bláha, MIchal Obdržálek, Standa Souček, Jirka Keckstein

 

Sestava:

     
Brankář Jirka Červenka 55
Obrana Ondra Bartoš 90
Obrana Ondra Mottl 90
Obrana Pavel Ungr 90
Obrana Ondra Šoch 50
Záloha Standa Bogdanov 90
Záloha Michal Říha 90
Záloha Michal Škvára 90
Záloha Martin Jelen 90
Útok Zdeněk Dolínek 90
Útok Honza Ungr 70
Střídání Karel Sklenář 35
Střídání Honza Volráb 40
Střídání Pavel Brotánek 20

 

Zmar nad zmar. Prvních 10 minut z naší strany ještě šlo. Měli jsme územní převahu a Komárovští se do ničeho nedostali. Pak přišla 10. minuta, Komárov se dostal poprvé za půlku. Na naší straně 1. individuální chyba - 0-1. O 8 minut později 2. individuální chyba - 0-2. Na hřišti začínalo být jedno mužstvo. Ve 45. minutě výstavní střelou do šibenice zvýšili hosté na 0-3. Do kabin jsme šli s hlavami dole, ale s odhodláním ještě se stavem něco udělat.

 

46. minuta - 0-4. Koukali jsme jak si jeden útočník zpracovává balon a mezi 4 hráči střílí. Hosté poté již v zápase dominovali. Nám se nedařilo vůbec nic. Dostali jsme další 2 góly a to jsme ještě mohli být rádi. Jediným světlým okamžikem byla střela Pavla Brotánka do tyče. Jinak jsme neměli nic. Takovýhoe zápas už dlouho nepamatuju a snad se nebude opakovat. Musíme si z něj vzít ponaučení.

 

Na druhou stranu. 2 našim hráčům se během 2 týdnů narodili 2 zdraví synové. Fotbal neni o všem. Tímto posíláme gratulaci Markovi "Ervínovi" Ernestovi a Samueli "Sukovi" Součkovi.

 

P.S. Honzovi Volrábovi jsem slíbil, že ho zde zmíním. Tak tě tedy zmiňuji, Honzo :)

 

Příště do Trubína.

 

Sportu zdar

 

Standa B. ml.