SK Tlustice - Doubravan Újezd

06.11.2011 18:51

V předposledním domácím zápase jsme přivítali Doubravan Újezd, který se v letošní sezoně trápí. Neočekával se lehký zápas, ale 3 body se měly urvat.

Zranění byli : Michal Obdržálek, Veljko Kostič

Po několika týdenní absenci se vrátil Pavel Ungr.

Sestava:

    minuty góly ŽK
Brankář Jirka Červenka 90 0 0
Obrana Standa Souček "C" 90 0 0
Obrana Pavel Ungr 90 0 1
Obrana Honza Ungr 90 0 0
Obrana Jirka Keckstein 90 0 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0 0
Záloha Michal Říha 90 0 0
Záloha Michal Škvára 65 0 0
Záloha Martin Jelen 90 1 0
Útok Zdeněk Dolínek 90 0 0

Útok

Pavel Bláha 75 0 0
Střídání Ondra Šoch 25 0 0
Střídání Miloš Holub 15 0 0

 

Zápas začal o 2% větší aktivitou hostů (aktivita obou týmů byla mizerná, takže i tento rozdíl byl jasně vidět), kteří z toho ale nic neměli. Jedinou akci, kterou si vypracovali, stopil pomezní rozhodčí zdviženým praporkem. V průběhu času jsme začínali mít více ze hry a měli i šanci, když Martin Jelen postupoval z úhlu sám na golmana. Bohužel nedal. Zhruba ve 30. minutě došlo k mírnému nedorozumění při odkopávání míče. Doubravan z toho měl rohový kop. Ten ale zahráli přesně a na vápně zcela osamocený hráč hostů neměl problém poslat míč hlavou k tyči. 0-1. Ihned poté jsme se vrhli do útoku a snažili vyrovnat. Výsledkem byla územní převaha a několik střel, které ale neměly valné šance na úspěch. Ve 40. minutě ale došlo k faulu na naší pravé straně. K míči se postavil Martin Jelen a zkušeně poslal točený míč na bránu. K trajektorii míče se připletl i Michal Říha, který se tam pokoušel strčit hlavu, ale nejsem si jistý, jestli se trefil nebo ne. Každopádně míč zapadl přesně k tyči a bylo vyrovnáno. 1-1. Za 2 minuty jsme měli další šanci, když pěkný míč od Ondry Bartoše dopravil do sítě Zdeněk Dolínek. Bohužel byl ale v ofsajdu a gól nebyl uznán. Do šaten se šlo za stavu 1-1.

 

Druhý poločas nezačal příliš dobře. Další zaváhání obrany vyústilo v útok hostů, který byl zastaven prapodivným zákrokem Pavla Ungra (asi, nejsem si jistej jestli to byl Pavel nebo Honza :)). Hosté se dožadovali penalty. Když jsme si to vyřikali vypadalo to, že se situace nebude opakovat, ale opak byl pravdou. Za několik minut jsme to měli na talíři znova a tentokrát už byla penalta jasná. 1-2 pro Doubravan. Po zbytek zápasu se odehrávala strašná holomajzna na kterou se nedalo koukat ani z lavičky. Hra neměla nic a čekalo se na náhodu a to, že si Doubravan dá gól sám. To se samozřejmě nestalo. I přes 2 střídání jsme gól nedokázali vstřelit. Měli jsme sice několik šancí (Martin Jelen nastřelil břevno a Honza Ungr hlavou trefil dobře postaveného brankáře), to ale bylo málo. Rozhodčí ukončil zápas. Doubravan zvítězil 2-1.

 

Vybrali jsme si zápas blbec. Zbytečně jsme se přizpůsobili hře hostů a hráli pouze nakopávané míče (hlavně v prvním poločase). Střední záloha neexistovala a ani existovat nemohla. Vzhledem k ostatním výsledkům je ztráta bodů ještě větší škoda. Nedá se ale nic dělat, příští kolo se jede do Oseka. Tam to asi bude stát za to.

 

Standa B. ml.