SK Tlustice A - ČLU Beroun B

07.09.2011 16:36

V sobotu 3.9 odehrálo A mužstvo další mistrovský zápas. Tentokrát s celkem ČLU Beroun B, který v minulém kole vyfasoval od Praskoles 8 gólů. Historie se ale většinou neopakuje a proto jsme očekávali velmi těžký zápas. Níže je jeho krátké shrnutí.

 

Sestava Tlustice

 

    minuty góly žluté karty červené karty
Brankář Červenka Jiří 90 0 0 0
Obrana Souček Stanislav (C) 90 0 0 0
Obrana Ungr Pavel 90 0 0 0
Obrana Ungr Honza 90 2 0 0
Obrana Keckstein Jiří 90 0 0 0
Záloha Říha Michal 90 0 0 0
Záloha Obdržálek Michal 75 0 1 0
Záloha Bogdanov Stanislav 45 0 0 0
Záloha Jelen Martin 90 0 0 0
Útok Holub Miloš 90 0 0 0
Útok Bláha Pavel 90 0 0 0
Střídání Šoch Ondra 45 0 0 0
Střídání Velkokostič 15 0 0 0

 

V sobotu 3.9 odehrálo A mužstvo další mistrovský zápas. Tentokrát s celkem ČLU Beroun B, který v minulém kole vyfasoval od Praskoles 8 gólů. Historie se ale většinou neopakuje a proto jsme očekávali velmi těžký zápas. To se také potvrdilo.

V prvním poločase byl jasně aktivnější celek Berouna. Vypracoval si několik příležitostí a zcela ovládal hřiště. My jsme si naopak nedokázali přihrát na pár metrů a ani pohyb nebyl stoprocentní. O poločase jsme tak zaslouženě odcházeli s 2 gólovou ztrátou. Po poločase nicméně přišel na hřiště úplně jiný tým. Začalo se bojovat a běhat. Výsledkem bylo rychlé snížení v 50. minutě po standartní situaci, kdy Honza Ungr propálil vše co mu stálo v cestě. O 6 minut později si vše zopakoval a za pomoci mírné teče soupeřícího hráče se mu podařilo dostat míč do brány podruhé. V tu chvíli byl na hřišti pouze jeden tým. Tlustice pokračovala v aktivní hře a snažila se všechny akce zakončovat. Hlavně střely Pavla Unra a Michala Říhy stejně jako sólo Pavla Bláhy si zasloužily gólový happyend. I celek Berouna měl sporadické akce, které ale většinou končily na hranici velkého vápna. Jediná větší příležitost se odehrála ke konci zápasu, kdy berounský útočník nedokázal trefit prázdnou branku ze 2 metrů. Nutno podotknout, že stál v ofsajdovém postavení, které bylo dobře signalizováno pomezním rozhodčím. V 90. minutě měla Tlustice ještě jednu velkou šanci, a to když se Velkokostič dokázal u lajny zbavit protihráče a postupoval sám z úhlu na brankáře. Nakonec se rozhodl akci ještě vyšperkovat přihrávkou na penaltu na úplně volného Holuba, ten bohužel minul.

Z jednoho úhlu pohledu je remíza zasloužená (Beroun byl lepší v první polovině, Tlustice ve druhé). Je potřeba ale zmínit, že Tlustice si vypracovala více vyložených příležitostí a měla tedy k vítězství blíže. I tak je ale bod proti Berounu cenný a velmi si ho vážíme.