Report ze žákovské dokopné (4.11.2011)

05.11.2011 11:54

Nazdar všichni,
včera jsem byl mezi pozvanými na dokopné našich žáků, kterou pro ně uspořádali trenéři . Nenechal jsme si to ujít vždyť kluci měli co slavit. 1. místo v tabulce díky lepšímu skore, jen jediný prohraný zápas z celého podzimu , za to se muselo klukům poděkovat. Jedli se řízky, chlebíčky, Sigi udělal i buřtíky na pivu, pilo se nealko i alko / to jen dospělí/. Přišli pozvaní i někteří nepozvaní, hrála opravdová muzika, kluci měli zajímavé soutěže/je vidět že Honza V. jezdil na "pionýráky", kluci si zařádili i venku, pokecali si všichni dospělí a už to nebyl jen monolog jedné osoby. Téměr každý z dospělých/až na některé vyjímky/ přispěl na dokopnou bud finančně či nějakou mlsnotou. Odcházel jsme kolem půlnoci docela spokojenej a docela i rovně, tahouni však ještě zůstali a z plánovaných 7,15 hodin se šlo na úklid až v 9 / slyšel jsem jak Sigi budí Honzu/.Jen škoda , že někteří museli odejít dřív domů, jelikož měli sobotní pracovní povinnosti.

Pěkný zakončení sezony, kluci si ho zasloužili, ale poděkování patří i trenérům, i jejich zásluhou jsou kluci tam kde jsou. A trenéři nenechte se odradit nějakejma kecama, ať si někdo zkusí být na hřišti 3x v týdnu a starat se o fotbalový potěr/ taky jsem to chvíli dělal/ a dát tomu nějakej řád a smysl.
docela mě mrzelo že jsen nestihl odpolední fotbálek, kde proti žákům nastoupili trenéři se svojí partou. V brance prej čaroval jinak bejvalej kanonýr Žebro 1 / Pavel Ungr nejstarší/. a i když chytal bez brejlí předvedl pár parádních zákroků. / trošku čaroděj Vaniak/- prostě kluk z plácku.
takže díky za pozvání a cigi caga cigi caga hej hej hej

Burky starší - sekretárium