Pohár OP - TJ Broumy-SK Tlustice

14.09.2011 19:32

Po 4 dnech jsme vyjížděli opět na hřiště TJ Broumy. Tentokráte ku příležitosti sehrání 2. kola Poháru OP Beroun. Očekával se tvrdý zápas. To se také potvrdilo. Hlavně Pavel "Blažej" Bláha by mohl vyprávět.

 

Samotný zápas ale probíhal úplně jinak než sobotní utkání. Tlustice, poučena z aktivní hry domácích v posledním zápase, měla od počátku hru pod kontrolou. Dostali jsme se do několik příležitostí. Ujala se ale až střela Michala Obdržálka. Po několika dalších neproměněných šancích (hlavně Martina Jelena a Miloše Holuba :) ), zazvonila po dobém centru domácích tyč na naší brance. Dále měli domácí ještě jednu nepříjemnou střelu, kterou ale brankář Karel Sklenář dokázal vytěsnit na roh. Poté ale rozvlnil sít Martin Jelen po pěkném centru Pavla Bláhy. První poločas jsme byli lepší.

 

Do druhého poločasu jsme nastoupili s 1 změnou. Místo Miloše Holuba šel Ondra Bartoš. V sestavě došlo k určitým změnám, ale protože vím, že tento web čtou i žebráčtí hráči, nebudu psát k jakým :). Výsledkem byl 3. gol v síti domácích, který vstřelila nová akvizice SK, srbská hvězda a idol dívčích srdcí Veljko Kostič. Zápas se poté vyrovnal. Lépe řečeno se ze zápasu stala pěkná kopaná (ne fotbal, ale kopaná). Trenér Vlasta Král se to pokusil změnit, a proto nasadil do hry Standu Bogdanova (místo Veljka Kostiče), ten se mu ale odměnil po 5 minutách penaltou, která asi byla. Musíme se ale podívat na prapříčinu všeho a došli bychom k závěru, že jsem jen hasil to co jsme pos.... jinde:). Určitě tam byl i ofsajd domácích, kteří vybíhali za polovinou. Nemá cenu si ale stěžovat. Po několika dalších našich neproměněných megašancích rozhodčí zápas ukončil. Konečný výsledek byl tedy Broumy-Tlustice 1-3.