Pohár České pošty OP: SK Tlustice - Praskolesy 1-2 (1-0)

12.09.2012 07:25

Ve druhém kole Poháru ČP jsme u nás přivítali Praskolesy, tedy celek, s kterým jsme se setkali již v rámci okresní soutěže. Obě mužstva nastoupila v hodně pozměněných sestavách.

 

Sestava:

    minuty góly
Brankář Jirka Červenka 90 0
Obrana Standa Souček 90 0
Obrana Jirka Keckstein 90 0
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Marek Hasman 90 0
Záloha Honza Volráb 55 0
Záloha Standa Bogdanov 90 0
Záloha Vladimír Ernest (Ervín) 45 0
Záloha Ondra Šoch 90 0
Útok Martin Jelen 90 1
Útok Honza Ungr 90 0
Střídání Michal Obdržálek 45 0
Střídání Pavel Brotánek 35 0

 

Zápas byl přehlídkou našich neproměněných šancí. Během prvního poločasu jsme mohli vstřelit cca 5-6 gólů. Jen já měl na noze 2 tutovky, kdy jsem stál sám před golmanem. Další šance spálili Honza Ungr a Martin Jelen. Martin se naštěstí ale trefil, a to když ho parádní přihrávkou do běhu vyslal na zteč Honza Volráb. Martin byl u míče dříve a nedal gólmanovi hostů žádnou šanci. I Praskolesy ale párkrát zahrozili a Paci vychytal tak 2 velmi dobré šance. Poločas skončil 1-0 pro nás.

 

Druhý poločas byl stejný jako první. My měli spoustu šancí, ale nedokázali jsme je využít. Michal Obdržálek mohl dávat do prázdné brány, ale netrefil přihrávku od Pavla Brotánka. Botas sám se snažil několikrát propálit gólmana, leč neúspěšně. A tak když jsme nedokázali dát gól my, museli ho dát hosté. Nejdříve po pěkné akci srovnali na 1-1 a zhruba v 80. minutě dali na 1-2. My se snažili v sobě ždímat poslední síly a skoro to vyšlo. V 90. minutě jsem hlavičkou jen těsně minul bránu. Okrem toho jsme měli ještě několik dalších střel a místy až drtivý územní tlak. K ničemu to ovšem nevedlo. Zápas jsme prohráli 1-2 a do dalších bojů postupují Praskolesy.

 

Sportu zdar

 

Standa B. ml.