Olympie Zdice - SK Tlustice

25.09.2011 18:13

24.9 jsme zajížděli do Zdic. Jedná se o tým s velkými ambicemi. Ještě minulý rok se zde hrála I.B. třída a jakýkoliv jiný výsledek než postup by byl pravděpodobně brán jako neúspěch.

 

Naše sestava byla oslabena. Nastoupit nemohli Pavel Ungr a Veljko Kostič, kteří si léčí zranění ze zápasu se Žebrákem a také Michal Obdržálek.

 

    Minuty Góly ŽK ČK
Brankář Jiří Červenka 90 0 0 0
Obrana Jiří Keckstein 90 0 0 0
Obrana Honza Ungr 90 0 0 0
Obrana Stanislav Souček "C" 90 0 0 0
Obrana Ondra Šoch 85 0 1 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0 0 0
Záloha Michal Škvára 90 0 0 0
Záloha Michal Říha 90 0 0 0
Záloha Martin Jelen 90 0 1 0
Útok Zdeněk Dolínek 70 0 0 0
Útok Pavel Bláha 90 0 0 0
Střídání Miloš Holub 20 0 0 0
Střídání Stanislav Bogdanov 5 0 0 0

 

Zápas začal mírným tlakem domácích, nicméně nic vážného se před naší brankou neudálo. Ba naopak, po několika dobře provedených protiútocích zakončoval Pavel Bláha, bohužel pokaždé ne tak jak si představoval. V průběhu poločasu se ale hra vyrovnala a ani jeden tým neměl extra vyloženou šanci (nebo si na ní nepamatuju :)). Trochu více ze hry měla Tlustice. První poločas zde ale nemá cenu příliš rozebírat. 

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí jako uragán a my jsme nevěděli kam dřív skočit. Ikdyž jsme na to byli upozorněni a počítali jsme s tím, během prvních 3 minut měli domácí tři 100% příležitosti. Zdice nás přimáčkli a čekali na naší chybu. Ta bohužel "přišla"... Pojďme ale po sledu událostí a vyjasněme si co se stalo. Domácí hráli celý 2. poločas aktivně. Z toho pramenily i některé naše fauly a standardní situace. Po jedné z nich ale domácímu útočníkovi ujely nervy a zcela zbytečně narazil do Honzy Ungra (náraz byl ostřejší než by bylo zdrávo). Hlavní rozhodčí po dohodě s pomezním domácího útočníka vyloučil. To se ale nelíbilo domácí lavičce, která zavalila rozhodcovskou dvojici několika klasickými fotbalovými nepublikovatelnými výrazy. Po jednom z nich si pomezní znovu přivolal hlavního a ten udělil červenou kartu i jednomu hráči na domácí lavičce. U domácích to vřelo. Padaly další výrazy :). Zcela jasné ale bylo, že rozhodčí se bude snažit tyto události nějak kompenzovat. Nečekalo se dlouho a naše zmíněná "chyba" přišla. Nejdříve dostal Martin Jelen žlutou kartu za faul (karta byla oprávněná, sorry Martine :)), poté ale došlo k velmi kontroverznímu střetu mezi Ondrou Šochem a domácím útočníkem. Ten si ve vápně nejdříve zcela jasně a viditelně Ondru přidržel, čímž se dostal před něj. Poté nějakým záhadným způsobem spadl a mladý pomezní neváhal a signalizoval faul. Penalta. Náš kapitán Standa "Suk" Souček byl hodně rozezlen (až mu pěna lítala od úst) a do teď je přesvědčen, že to penalta v žádném případě nebyla. Nedalo se ale svítit. Penalta byla proměněna. Zbytek druhého poločasu probíhal v naší snaze vyrovnat a domácích protiútoků. Naše snaha ale přišla vniveč a kdyby Paci nevychytal ještě některé šance domácích, mohlo se prohrát i více.

 

Zápasu by slušela remíza, ale vzhledem k tomu, že Zdice dali gól a my ne, tak jsme prohráli (slušný zhodnocení situace,co? :)). Prohráli jsme tak 2 zápasy po sobě, což se už dlouho nestalo. Nezbývá ale nic jiného než se těšit a zvítězit v příštím zápase, kdy k nám přijede TJ Drozdov.

 

Hawk

 

SB