Nižbor - SK Tlustice 2-1 (1-0)

07.10.2012 13:12

V Nižboru jsme začali 2 zápasovou sérii na hřištích soupeřů. Zároveň jsme chtěli pokračovat v sérii bez porážky.

Absence: Pavel Bláha, Michal Obdržálek, René Eichnenmann, Michal Říha

 

Sestava:

    minuty góly
Brankář Karel Sklenář 90 0
Obrana Standa Souček 90 0
Obrana Jirka Keckstein 90 1
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Ondra Šoch 90 0
Záloha Ondra Bartoš 45 0
Záloha Michal Škvára 90 0
Záloha Honza Ungr 70 0
Záloha Standa Bogdanov 80 0
Útok Zdeněk Dolínek 90 0
Útok Martin Jelen 90 0
Střídání Petr Novák 45 0
Střídání Radek Svoboda 20 0
Střídání Ondra Mottl 10 0

 

V úvodních minutách jsme se nedokázali dostat pořádně do tempa. Domácí byli aktivnější a využívali našich chyb při rozehrávce. Příliš dlouho jsme drželi míče a tím o ně i přicházeli. Domácí se ale dlouho nedokázali dostat k nějaké lepší šanci. Zhruba od 10. minuty se hra začala vyrovnávat. K pokoukání to ale rozhodně nebylo. První velkou šanci měli domácí. Po zbytečné ztrátě míče přišel centr do vápna, kde propadl až k domácímu útočníkovi, který stál sám před bránou. Naštěstí ale nezamířil přesně. My jsme vyslali některé střely, ale gólmana nikterak nevystrašily. Úvodní gól utkání přišel zhruba ve 35. minutě. K odraženému míči na vápně se první dostal domácí Němeček a propálil Karla. 1-0 pro Nižbor. Až po téhle šanci jsme začali pořádně hrát a přitlačili Nižbor k jejich bráně. Velkou šanci měl Jirka Keckstein, když se snažil dorazit přímý kop Honzy Ungra. Gólman ale zázračně dokázal míč na poslední chvíli vytěstnit. Poločas skončil 1-0.

 

Druhý poločas začal naším mírným tlakem, který se postupně zintenzivňoval. Domácí se na druhou stranu soustředili na brejky. Dlouho jsme se ale nemohli dostat k nějaké výraznější šanci. Vyrovnání nakonec přišlo v 65. minutě. Dlouhý volný kop propadl v domácím vápně. K míči se dostal Jirka Keckstein a vyrovnal na 1-1. I poté jsme měli více ze hry a chtěli výsledek naklonit na naší stranu. Bohužel jsme nedokázali pohlídat brejk domácích, z kterého udeřili. To běžela 75. minuta. 2-1. Do konce zápasu jsme se snažili o vyrovnání, ale nedařilo se. Naopak Nižbor mohl výsledek ještě navýšit. V poslední minutě se do dobré šance dostával Ondra Mottl, ale v poslední chvíli hrozící vyrovnání odvrátil domácí stoper. Zápas tak skončil naší prohrou 2-1.

 

Utkání se nám vůbec nepovedlo. Měli jsme špatný pohyb a nabídka jakoby neexistovala. Do příštího utkání máme na čem zamakat. Zajíždímě do Stašova a tam nás nečeká nic lehkého.

 

Sportu zdar

 

Standa B.ml.