Nižbor - SK Tlustice 1-0 (0-0)

18.06.2012 15:51

K poslednímu zápasu, který se odehrál v Nižboře, jsme se dávali dohromady jak "švábi na pivo". Bylo vidět, že všichni mají v hlavách spíše večerní dokopnou než nadcházející zápas. :) 

Absence: Michal Obdržálek, Pavel Bláha, Zdeněk Dolínek, René Eichenmann, Radek Svoboda, Jirka Červenka

Sestava:

    minuty góly
Brankář Karel Sklenář 90 0
Obrana Standa Souček "C" 90 0
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Jirka Keckstein 90 0
Obrana Ondra Šoch 90 0
Záloha Standa Bogdanov 90 0
Záloha Michal ŠKvára 90 0
Záloha Michal Říha 90 0
Záloha Martin Jelen 90 0
Útok Honza Ungr 90 0
Útok Vladimír Ernest 42 0
Střídání Honza Steiner 48 0

 

Celý zápas probíhal v nesmírném vedru, které poznamenalo i tempo hry. Alespoň na naší straně. Nohy byly u všech (nebo skoro u všech, Jirku Kecksteina nepočítám, protože ten neni normální :)) značně ztuhlé. I tak jsme ale po celý první poločas byli jednoznačně lepší a vypracovali si několik šancí. Hrozili jsme hlavně ze standardních situací. Nejdříve nedokázal přesně zamířit Honza Ungr, a poté ani Jirka Keckstein. Největší šance ale měli Martin Jelen a Honza Steiner. Martin Jelen se hnal sám na gólmana, nicméně vystřelil o pár centimetrů vedle a trefil pouze tyč. Honza Steiner zase ihned po svém příchodu vystihl rozehrávku domácích a také pokračoval sám na gólmana. Bohužel se trefil ještě o pár centimetrů více vedle než Martin Jelen. Z několika velmi dobrých šancí jsme tak nic nedali a poločas skončil 0-0.

Druhý poločas byl z naší strany úplně o něčem jiném. Domácí se na nás vrhli a měli značnou územní převahu. My měli dost práce s pokrýváním jejich útoků a na protiútočení to moc nebylo. Na kombinaci nebyly síly a nakopávané balóny nám také nevycházely. Největší tlak Nižbora přestál tak ve 70.minutě. V tu chvíli jsme hru jakž takž vyrovnali a vypadalo to, že se do konce zápasu nic moc nestane. V 85. minutě ale domácí podnikli rychlý brejk, kdy se dostali až ke Karlovi. První střelu Karel ještě vyrazil, na druhou, která přišla z prostoru velkého vápna, kde jsme trochu nestihli doběhnout domácího Lukeše, už ale neměl. V 85. minutě tak šli domácí do vedení. To nakoplo Jirku K., který se vysunul dopředu a snažil se hrát celoplošný fotbal (sám :)) a taky si chtěl vylepšit statistiky u jeho novejch Adidas Vaporech s čipem. Hned po 2 minutách se přitom dostal do velké šance, kdy byl sám před gólmanem, ale místo střely volil přihrávku Michalu Říhovi. Ten ale na svůj střelecký apetit z jara nenavázal. Zápas skončil vítězstvím Nižboru 1-0.

 

Chvíli nás tato prohra štvala, ale ne tak moc, abychom si dokopnou neužili. Ta byla vynikající a je zde potřeba pochváli výbor SK, kerý kromě klasických záležitostí jako je občerstvení v podobě kýty, piva, atd., zajistil i hodinovou kulturní vložku, která se odehrávala vzadu za střídačkama pod stromy a v ničem si nezadala s prvotřídními filmy natáčených v Hollywoodu. Příprava na novou sezónu má začít někdy v červenci. Aktuální info bude samozřejmě na našem webu.

 

Sportu zdar

Standa B.ml.