Karlštejn - SK Tlustice 0-0

12.11.2012 18:14

I přes to, že Karlštejn neoplývá přebytkem bodů, šly o něm informace, že doma umí být nebezpečný. Proto jsme jeli připraveni a ve střehu. Někteří si navíc tuto dalekou cestu užívali a vzali to přes hory, pole, louky a lány. Netušil jsem, že Beroun má v lesích tolik satelitních obcí.

 

Absence: Pavel Bláha, Michal Obdržálek, Ondra Šoch, Zdeněk Dolínek

Sestava:

 

    minuty góly
Brankář Karel Sklenář 90 0
Obrana Standa Souček 90 0
Obrana Jirka Keckstein "C" 90 0
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Petr Novák 60 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0
Záloha René Eichenmann 90 0
Záloha Michal Říha 90 0
Záloha Michal Škvára 90 0
Útok Honza Ungr 90 0
Útok Martin Jelen 90 0
Střídání Standa Bogdanov 30 0

 

Úvodní minuty nenasvědčovaly tomu, co mělo následovat. Tedy velké nudě. Hned v 1. minutě vyslal Michal Říha nebezpečnou střelu, která jen těsně minula pravou šibenici domácího gólmana. O několik minut později měli šanci zase domácí, když se domácí útočník dostal až před Karla. Ten ale vytáhl skvělý zákrok a skóre zůstalo nezměněnné. Fotbal byl víceméně vyrovnaný. Každý chvilku tahal pilku. My měli několik dobrých střel, které ale nemířily mezi tyče. Stejně tak domácí. Když už to vypadalo na nebezpečnou akci, zklamala finální fáze. Výsledkem tak byly pouze střely ze střední vzdálenosti, které na okrese moc hráčů kopat neumí. Poločas tak skončil 0-0.

 

Druhý poločas byl stejný, ne-li horší než poločas první. Sice jsme měli více ze hry a nepustili domácí k žádné výraznější akci ani šanci, ale sami jsme dokázali vytvořit pouze 2 šance. První měl Martin Jelen, který se ocitl sám před gólmanem. Bohužel míč měl na dlouhou nohu a tak stačil jen trochu míč popíchnout. Brankář neměl problém. Největší šanci jsme tak měli v poslední minutě zápasu. Po pravé straně Standa Souček vyslal Martina Jelena. Ten zpětnou přihrávkou našel Honzu Ungra. Bohužel pro nás Honza mířil z první přesně do prostoru, kde stál gólman. Ten míš chytil, vykopl a v ten moment rozhodčí ukončil zápas.

 

Zápas to nebyl příliš koukatelný. Možná to bylo způsobeno i ne příliš kvalitním hřištěm. Na něm sice bylo vidět, že pokud je v dobrém stavu, musí to být koberec ala Santiago Bernabeu, ovšem vzhledem k počasí a jiným okolnostem se nám toto nepoštěstilo zažít. Příští kolo přivítáme u nás celek Neumětel. Poslední kolo proti Chlumcu se pak hraje v neděli 25.11. od 13:30 v Chlumci.

 

Sportu zdar

 

Standa B.ml.