Generálka: SK Tlustice - TJ Felbabka

19.08.2012 22:03

K letní generálce jsme si na naší půdu pozvali tým III. třídy - TJ Felbabka. Tedy tým, který se netají svými ambicemi v budoucnu postoupit do OP.

Absence: Pavel Bláha, Michal Obdržálek, René Eichenmann, Zdeněk Dolínek, Michal Říha

Sestava:

    góly minuty
Brankář Jirka Červenka 0 90
Obrana Standa Souček "C" 0 55
Obrana Pavel Ungr 0 90
Obrana Jirka Keckstein 0 90
Obrana Marek Hasman 0 55
Záloha Petr Novák 0 90
Záloha Michal Škvára 0 90
Záloha Standa Bogdanov 1 90
Záloha Ondra Šoch 0 90
Útok Martin Jelen 0 90
Útok Honza Ungr 1 90
Střídání Tomáš Foltýn 0 35
Střídání Honza Volráb 0 35

 

Do utkání jsme vstupovali po 2 fázovém tréninku. Ráno jsme se proběhli a odpoledne pilovali standardky. První poločas se de facto celý odehrál na polovině Felbabky. Hosty jsme k ničemu nepustili a sami hrozili z vypracovaných příležitostí. Snažili jsme se hrát kombinačně, což se snad chvílemi i dařilo. Naše záloha celkem jasně přehrávala zálohu hostů. První gól přišel někdy ihned ze začátku utkání. Honzíček si došel pro faul na hranici velkého vápna a sám trestný kop proměnil. Přízemní střelou rozvlnil síť za barnkářem, který se pouze ohlédl. Poté jsme zase převzali otěže hry. Výsledkem byl druhý gól, kdy se po vybojovaném balonu na pravé straně hřiště a vykombinování z nepříjemné situace dostal balon až k Pavlovi Ungrovi, který krásnou uličkou vyslal Standu B., ten se tváří v tvář (nebo jak se řiká mezi mladými - face to face) brankáři nemýlil. 2-0 pro SK. Do konce poločasu se nic vážného neudálo. Snad kromě našeho nepovedeného ofsajd systému, kdy se na Paciho řítil jediný útok hostů za poločas. Oheň jsme ale dokázali včas uhasit.

 

Druhý poločas už byl o něco vyrovnanější. Nám začínali trochu docházet síly a kombinace a náběhy již tedy nebyly takové. K tomu ještě musíme připočíst to, že již od prvního poločasu chytal za Felbabku náš golman Karel Sklenář, který vystavil naším útokům neprůstřelnou zeď. Několik šancí jsme sice měli, ale nedokázali to dotáhnout. Felbabka tak cca v 85. minutě dokázala korigovat na 2-1, když nám znovu nevyšel ofsajd systém. Na tom budeme muset ještě zapracovat. Nebo to nehrát :) Každopádně zápas skončil naším vítězstvím 2-1 a zakončili jsme tak letní přípravu s výsledky:

 

SK Tlustice - Zbraslav 0-3

SK Tlustice - Mýto 0-2

SK Tlustice - Rokycany 2-8

SK Tlustice - Jince 2-1

SK Tlustice - Zbiroh 5-2

SK Tlustice - Felbabka 2-1

 

Příští týden začínají mistrovské zápasy. Začínáme v Praskolesích.

 

Sportu zdar

Standa B. ml.