Změny na webu SK Tlustice

07.02.2012 17:33

Zdravím všechny příznivce SK a našeho webu,

 

s tím, jak postupně plyne čas, nabýváme nové zkušenosti s provozem našeho webu. Zimní pauza nám dala spousty námětů k přemýšlení jak náš web trochu více zatraktivnit. Změny budou postupné. Níže jsou sepsány hlavní novinky:

 

1, Nová sekce: "FANS" - sekce speciálně věnovaná naším věrným fanouškům. Již nyní jsou k dispozici 3 tapety na plochu PC. Vybírat můžete z tapety "SK Tlustice ze 30.let", "Rekonstrukce hřiště SK" a také "Zdeněk Dolínek-10" :). Postupem času přibydou i další tzv. "featurety" (vlastnosti). Viděl bych to na "blog věrného fanouška" a jiné. Více se dozvíte brzy :) Na tapety se můžete dostat zde.(stačí kliknout pravým a dát "nastavit jako tapetu plochy").

 

2, Od jarní sezony 2012 budou všechny reporty ze zápasů A, B týmů i Žáků pouze v jejich sekcích. Úvodní stránku a Aktuality si necháme jen pro tzv. "nadčasové příspěvky - viz třeba Silvestrovské derby STAŘÍ X MLADÍ, nebo odkaz na TLUSTICE WINTER CLASSIC 2012. Zároveň na úvodní stránku budu dávat odkazy na zajímavé články týkající se světa sportu (hlavně fotbalu, ekonomiky sportu, atd.)

 

3, Všichni hráči SK získají nové profily "a la sportovní kartičky". Všichni jsme je sbírali a všichni doma ještě nějaké máme.

 

4, Začala DIGITALIZACE starých záznamů SK (videa, fotky). Těšit se můžete, mimojiné, na historický zápas Zadní Třebáň X Tlustice z roku einz zwei a spoustu dalšího. Pokud máte něco, co se týká SK a chcete se s tím podělit s ostatními, neváhejte a posílejte.