Trubín - SK Tlustice 5-2 (3-1)

14.05.2012 13:49

Jeden z těch horších zápasů, ne-li úplně nejhorších. Hlavně prvních 30 minut.

 

Absence: Pavel Bláha, Michal Obdržálek, Zdeněk Dolínek, René Eichenmann

 

Sestava:

    minuty góly
Brankář Jirka Červenka 90 0
Obrana Standa Souček "C" 90 0
Obrana Ondra Mottl 90 0
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Jirka Keckstein 90 1
Záloha Ondra Šoch 90 0
Záloha Michal Říha 90 0
Záloha Michal Škvára 90 0
Záloha Standa Bogdanov 90 0
Útok Martin Jelen 90 0
Útok Honza Ungr 90 1

 

Jak již absence napovídají, nejeli jsme do Trubína zrovna v nejsilnější sestavě. I tak jsme si ale chtěli zahrát a uhrát dobrý výsledek. Na stopera se musel postavit Ondra Mottl, který měl v nohou dopolední zápas za B tým.

 

Zápas začal velkým tlakem domácích. Jejich aktivita byla enormní a my si nestačili pořádně přebírat hráče. Postupně měli několik menších šancí, se kterými jsme si ale dokázali poradit. Zhruba v 10. minutě již ale domácí dokázali vstřelit gól, když se k nim dostal míč po našem odkopu. Domácí hráč udělal několik rychlých kroků a přesnou střelou k tyči z 30m otevřel skore. 1-0 pro domácí. O několik minut později se situace opakovala a znovu střelou z 30m se zavlnila síť podruhé. 2-0. Za dalších 10 minut zase domácí rychle rozehráli aut, poslali centr do vápna, kde se po souboji dostal míč do sítě po třetí. 3-0. V tu chvíli jsme byli zralí na ručník. Nic se nedařilo. I tak jsme se ale nechtěli vzdát a se zápasem ještě něco udělat. To se nám podařilo zhruba ve 40.minutě, kdy po výkopu Paciho Honza Ungr prodloužil za sebe, kde dobíhal Martin Jelen a Jirka Keckstein. Druhý jmenovaný poslal míč zkušeně podél domácího brankáře a snížil tak na 3-1. Tak skončil i poločas.

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili o dost lépe než do prvního. Ihned jsme si vypracovali několik dobrých příležitostí. Michal Říha nejdříve trefil spojnici a párkrát dobře zachytal gólman. Ujala se až hlavička Ondry Šocha z rohového kopu. V tu chvíli jsme zase byli na koni my. Věřili jsme si, že vyrovnáme a myslím, že domácí se začali značně bát o výsledek. Pak ale přišla, dovolím si říci, chyba rozhodčího, který nepískl faul na Ondru Mottla, kterého domácí hráč při souboji o balon přímo zahodil. Ikdyž Ondra ležel, hrálo se dál. Domácí rychle rozehráli aut až do vápna. Tam došlo k faulu a k penaltě. Tu domácí s přehledem proměnili a vedli 4-2. I tak jsme ale chtěli se zápasem ještě něco udělat. Vytvořili jsme si sice územní tlak, ale k žádné pořádné akci jsme se již nedostali. Domácí naopak jednou využili našeho zaváhání a v 90. minutě dali na konečných 5-2.

 

Zápas jsme si prohráli hlavně v prvních 30 minutách, kdy jsme byli zaskočeni aktivní hrou domácích. Nedokázali jsme se jí rychleji přizpůsobit. Po zbytek zápasu byl výkon obou týmů vyrovnaný. Druhý poločas byl trochu více v naší režii.

 

Nyní nás čeká domácí dvojzápas s Praskolesy a Stašovem. Začínáme příští týden od 17:00 proti Praskolesům, které chytli v posledních zápasech, alespoň dle výsledků, slušnou formu.

 

Sportu zdar

 

Standa B.ml.