Sparta Podluhy - SK Tlustice 1-3 (0-1)

26.05.2013 12:41

Po nevydařeném utkání se Stašovem jsme chtěli zabodovat. To se nám povedlo.

 

Absence: René Eichenmann, Michal Říha, Honza Lukeš, Petr Novák

Sestava:

    minuty   góly
Brankář Karel Sklenář 90 0
Obrana Standa Souček "C" 75 0
Obrana Jirka Keckstein 90 1
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Ondra Šoch 80 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0
Záloha Michal Škvára 90 0
Záloha Standa Bogdanov 90 0
Záloha Martin Jelen 90 0
Útok Pavel Bláha 90 1
Útok Honza Ungr 90 1
Střídání Radek Svoboda 10 0

 

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, kteří si vytvořili mírnou územní převahu. Nám chvíli trvalo, než jsme se dostali do zápasového tempa. Naštěstí si v prvních 10 minutách domácí nevypracovali žádnou šanci. Postupem času jsme začínali přebírat iniciativu. Nejdříve jsme hrozili po levé straně přes Martina Jelena. Jeho centry do vápna jsme ale nedokázali zužitkovat. Pavel Bláha potvrdil to, že pokud se snaží přelobovat gólmana, vždycky trefí břevno. V prvním poločase se mu to stalo jednou. Jirka Keckstein míč sice stínoval a chtěl dohlédnout na to, aby skončil v síti, ale nějak mu to nevyšlo. Míč se odrazil od břevna ven na vápno, odkud ho domácí uklidili vedle na louku. Ke konci poločasu jsme hrozili hlavně zprava přes ultrarychlého Ondru Bartoše. Náš tlak ke konci poločasu sílil a vyústilo to v gól Honzy Ungra. Pavel Bláha dostal balón na hranici velkého vápna, přiťukl Honzovi a ten umístěnou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. 1-0 pro SK. Za chvíli jsem měl daší příležitost já. Pavel Bláha vystřelil, gólman ale balon vyrazil a ten se shodou odrazů dostal ke mně. Ihned jsem vystřelil, ale gólman bravurním skokem míč vyrazil. O několik minut později byla další šance. Na penaltě jsem dostal balon od Standy Suka. Přihrál jsem volnému Ferymu vedle mě, ten ale přestřelil. Poločas 1-0 pro SK.

 

Druhý poločas začal neštastně inkasovaným gólem na naší straně. Ojedinělá akce domácích se dostala až do skrumáže před Karla. Míč se najednou odrazil směrem k domácímu útočníkovi. Na něj už zívala prázdná branka, takže neměl šanci nedat. 1-1. Netrvalo ale dlouho a znovu jsme zvrátili zápas na naší stranu. Rohový kop Honzy Ungra si našel Dědek a hlavou zavěsil. 2-1 pro SK. Ke konci zápasu domácí vrhli vše do útoku a my mohli chodit do brejků. Pavel Bláha znovu potvrdil, že je expert na trefování břeven z lobu. V druhém poločase nám to znovu ukázal. Asi abychom nezapomněli. Do třetice mu to ale nevyšlo, protože z dalšího pokusu přelobovat brankáře již dal gól. 3-1 pro SK. Do konce zápasu se nic zvláštního neudálo.  

 

Příští zápas máme doma Chlumec.

Report z utkání se Stašovem přijde později. Na utkání jsem nebyl přítomen, takže sbírám ohlasy. Vzhledem k tomu, že v zápase jsme dostali nakládačku, je to trochu složitější :)

 

Sportu zdar

 

Standa B.ml.