Slavoj Osek - SK Tlustice

13.11.2011 16:27

V předposledním kole jsme zajeli na půdu Oseka, kde se nám v poslední době příliš nedařilo. Zároveň jsme byli po 2 prohrách za sebou a bylo tedy potřeba zabojovat a získat nějaké body.

Lavici absentérů rozšířil Honza Ungr, který pykal za své vyloučení v Žebráce, kde hrál za B tým a Zdeněk Dolínek, který si při zápase s Újezdem zlomil žebro. K dispozici tedy nebyli : Michal Obdržálek, Veljko Kostič, Honza Ungr, Zdeněk Dolínek.

Naopak po dlouhé době se do A týmu vrátil David Turek.

Je nutné také zmínit, že i Slavoj se v současné době potýká s rozsáhlou marodkou.

 

Sestava:

    minuty góly
Brankář Jirka Červenka 90 0
Obrana Standa Souček "C" 90 0
Obrana Jirka Keckstein 90 0
Obrana Pavel Ungr 65 0
Obrana Ondra Šoch 90 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0
Záloha Michal Říha 90 0
Záloha Michal Škvára 90 0
Záloha Martin Jelen 90 2
Útok Pavel Bláha 90 0
Útok Miloš Holub 85 0
Střídání David Turek 25 0
Střídání Standa Bogdanov 5 0

 

Úvodních několik minut bylo nervózních, a to z obou stran. Nikdo si nedokázal pořádně zpracovat míč a přihrát. První šanci utkání jsme nicméně měli my, když Pavel Bláha vykličkoval 2 hráče a vystřelil. Střela ale šla přímo doprostřed a brankář neměl vážnější problémy. O několik minut později se k šanci dostali i domácí. Bylo to z trestného kopu několik málo metrů za hranicí velkého vápna. Trestňák byl kopnutý velmi dobře a skončil na naší levé tyči. Kdyby to bylo kopnuto trochu lépe, Paci by pravděpodobně byl bez šance. V průběhu poločasu měli ještě Osečtí několik velmi dobrých příležitostí, které ale vychytal Paci. První gol jsme ale dali my a přišel někdy okolo 30. minuty. Po dobré kombinaci ve středu hřiště Martin Jelen utekl svým strážcům, protipohybovou kličkou ošálil posledního obránce a chladnokrevně poslal míč ke vzdálenějí tyči. 1-0 pro SK Tlustice. Za několik minut jsme měli další stoprocentní šanci. Ondra Bartoš ukázal své umění když vykličkoval 2 soupeře a poslal přesnou přihrávku na dobře nabíhajícího Pavla Bláhu. Ten na první pokus trefil brankáře, míč se ale k Pavlovi znovu odrazil a ten tak stál sám před bránou, bohužel nedal. Když už se zdálo, že půjdem do kabin s vedením, tak Jirka K. podstoupil u rohového praporku souboj, po kterém zůstal nachvíli ležet na hřišti. Ostatní obránci si ho ale nevšimli a zkoušeli zahrát ofsajd systém. Ten ale nevyšel a ve 46. minutě domácí vyrovnali. 1-1.

 

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí a Paci se musel hodně ohánět aby skore zůstalo vyrovnané. Když jsme ale přežili úvodní tlak, hra se znovu vyrovnala. Byla to ale taková hlušší pasáž bez nějakých větších šancí. Větší šance a z ní gol padl až zhruba v 55.minutě. Na naší pravé straně propadnul balon, kterého s zmocnil  hostující hráč. Prokličkoval několik našich obránců a vystřelil. Střela by asi šla mimo, ale Paci nechtěl riskovat a tak míč vyrazil, bohužel přímo před číhající útočníky. 2-1 pro Slavoj. Po tomto gólu jsme ale převzali iniciativu a snažili se vyrovnat. Měli jsme několik dobrých příležitostí, ale žádná se neuchytila. Vyrovnání přišlo až cca v 75. minutě, kdy už byl na hřišti i David Turek střídající Pavla Ungra, kterému znovu píchlo v noze. Dědek vyslal dlouhou kolmou příhrávkou Pavla Bláhu k úniku, ten se s míčem dostal až na hranici brankové čáry a přihrávkou pod sebe našel zcela volného Martina Jelena, který znovu nekompromisně poslal míč do sítě. 2-2. Záblesk svého talentu ukázal i David Turek, který po pěkné kombinaci s Pavlem B. vyslal právě Pavla B. do 100% šance. Pavel ale znovu bohužel nedal :). Zajímavé okamžiky se ale odehrály v posledních 5 minutách. Nejprve trochu utekl hostující útočník naší obraně, která se ho horkotěžko snažila chytit. Výsledkem byla menší skrumáž v našem vápně po kterém se domácí dožadovali penalty. Ihned poté jsme se dostali do přečíslení z kterého mohla být zajímavá šance, to bych ale musel lépe přihrát nebo se rozhodnout jinak.

 

Obecně vzato je remíza spravedlivá. Oba týmy měly několik dobrých šancí. Na naší straně velmi dobře zachytal Jirka Č. Celý tým ale bojoval. Škoda jen,že se znovu zranil Pavel U. Uvidíme jak vážné jeho zranění bude.

 

Poslední kolo hrajeme doma s SK Nižbor od 13:30.

 

Slavoj Osek - SK Tlustice 2-2 (1-1)

Branky: Martin Jelen 2

 

Standa B.ml.