SK Tlustice - Praskolesy 3-1 (0-1)

02.05.2013 08:21

 

První ze 2 odložených utkání z počátku jarní sezóny jsme odehráli proti Praskolesům. U nich jsme minule v prvním zápase sezóny prohráli 3-2 a měli jim tak co oplácet. 

Absence: Pavel Bláha, Michal Říha, René Eichenmann, Stanislav Bogdanov, Honza Lukeš

Sestava:

       
Brankář Karel Sklenář 90 0
Obrana Standa Souček "C" 90 0
Obrana Ondra Mottl 45 0
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Ondra Šoch 90 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0
Záloha Michal Škvára 90 0
Záloha Jirka Keckstein 90 2
Záloha Martin Jelen 90 0
Útok Petr Novák 90 0
Útok Honza Ungr 90 0
Střídání Honza Volráb 44 0
Střídání Marek Hasman 1 1

 

Začátek zápasu jsem bohužel nestihl, takže to, že jsme dostali gól po nedorozumění v naší obraně, kdy hostující Zelenka dával do prázdné brány, jsem slyšel pouze zprostředkovaně. Od chvíle kdy jsem ale na zápas dorazil, cca 15. minuta, byl obrázek hry takový, že jsme měli územní převahu a hosté vyráželi do brejků. Jejich největší šancí byla střela Jůna, která jen těsně minula levou tyč naší branky. My měli několik dobrých příležitostí, ale buďto jsme nebyli úspěšní ve finální fázi (zase), nebo jsme nebyli schopni trefit balon skotačící na malém vápně před prázdnou brankou. Hosty jsme ale přehrávali.

Do druhého poločasu přišlo několik změn. Dolů šel Ondra Mottl, na jeho místo se zatáhl Jirka Keckstein, do středu zálohy se dal Honza Ungr a na jeho místo šel Honza Volráb. Martin Jelen si s Petrem Novákem prohodili pozice. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. 48. minuta, trestný kop, Michal Škvára kope na zadní tyč soupeřovi branky, kde už čeká Jirka Dědek Keckstein a hlavou srovnává stav na 1-1. Další 15 minut je jasně našich. Můžeme přidat další gól, ale hostující gólman vyčapal dělovku Honzy Ungra z velkého vápna. Honza předvedl akci ala Lewandowski, když si rohový kop posunul prsama na střelu a z voleje pravačkou prověřil odolnost brankářovo rukou. Po těchto 15 minutách ale začali hrozit i hosté. Největší šance ale přišla znovu po mírném nedorozumění naší obrany. Naštěstí ale Jůn nedokázal usměrnit hlavičku do prázdné branky. Zhruba od 75. minuty ale bylo hřiště zase naše. Vyráželi jsme do útoků a byl na nás vidět hlad po vstřelení gólu. To se povedlo v 78. minutě, kdy Jirka Keckstein buldočí rvavostí vybojoval míč mezi 3 hostujícími obránci a křižnou střelou nás poslal do vedení. 2-1 pro SK. Zbytek zápasu probíhal v duchu otevřené obrany Praskoles, kteří se snažili o vyrovnání. Šanci ale neměli žádnou. Naopak za nás mohl skóre navýšit Ondra Šoch, který stál po krásném centru Honzy Volrába zcela sám před gólmanem, leč zde taktika "zavři oči a vypal to" nevyšla, naštěstí míč zachytila horní polovina záchranné sítě. Co nevyšlo tehdy, vyšlo posléze. Na hřiště se  v 89. minutě dostal předseda SK Marek Hasman. Na tribuně to začalo vřít. Všichni čekali, co předseda předvede. A předvedl toho hodně. Jediný jeho kontakt s míčem znamenal trefu z voleje a navýšení stavu na 3-1. To běžela 90. minuta. Rozhodčí poté zápas ukončil

 

V sobotu hrajeme s Nižborem od 17:00

 

Sportu zdar

 

Standa B.ml.