SK Tlustice - Nižbor

20.11.2011 13:09

Poslední kolo OP jsme odehráli s celkem Nižbora, který se v poslední době rozehrál k dobrým výkonům. Byli jsme tedy zvědaví jak se budou prezentovat u nás.

Lavice absentérů: Michal Obdržálek, Veljko Kostič, Pavel Ungr, Zdeněk Dolínek

Sestava:

    minuty góly
Brankář Jirka Červenka 90 0
Obrana Standa Souček "C" 90 0
Obrana Jirka Keckstein 90 0
Obrana Honza Ungr 90 0
Obrana Ondra Šoch 80 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0
Záloha Michal Říha 90 1
Záloha Michal Škvára 90 0
Záloha Martin Jelen 90 1
Útok Miloš Holub 70 1
Útok Pavel Bláha 90 0
Střídání Standa Bogdanov 20 0
Střídání David Turek 10 0

 

Nižbor začal ukazovat své kvality hned od začátku zápasu, kdy nás přišpendlil k našemu vápnu a nechtěl pustit. Úvodní tlak a naše, dnes již tradiční, neschopnost odkopnout pořádně balon, vyústily v trestný kop za hranicí vápna. K tomu se postavil hostující hráč a ligově poslal míč přez zeď k tyči. 0-1 pro Nižbor. Paci byl bez šance. Poté se hra začala vyrovnávat a od půlky poločasu jsme už byli dominantní tým my. Měli jsme i několik šancí, které ale neskončily gólem. Hostující hráč dokonce zahrál ve vápně rukou, rozhodčí ale nepískal. Bylo dáno vysvětlení, že rukou nehrál, že byla pouze nastřelena, ale to samé se dá říct o ruce Čišovského na AC Milán. Nicméně penalta písknuta prostě nebyla. S postupem času byl náš tlak stále větší. Nižbor ale hrozil z brejků a po jednom takovém mohl jít do vedení ještě více. Naštěstí hostující  útočník netrefil odkrytou bránu. Ve 40. minutě jsme se dočkali a vyrovnali. Někdo z obrany (asi Honza Ungr) vyslal kolmý pas za kterým se rozeběhl Miloš Holub. Obránci nestíhali a museli jít do souboje, který skončil jasným faulem ve vápně a penaltou. Muž bez nervů Michal Říha proměnil. 1-1. Do konce poločasu byl ještě, po zcela nesmyslném zákroku na Jirku K. na půlce hřiště, vyloučen hostující útočník. Jirka Keckstein tyto zákroky nějak přitahuje. To stejné se mu stalo v Osece. Kdyby se všichni trefovali, tak už je bez nohou.

 

Druhý poločas začal stejně jako první. Nižbor, i v 10, měl převahu a hrál líp. Naštěstí se nedokázal dostat do vážnější šance. Stejně jako v prvním poločase jsme ale v průběhu začali přebírat otěže. Naše aktivita se projevila zhruba v 65. minutě, kdy si Miloš Holub naběhl na nezištnou přihrávku od Martina Jelena (?) a tváří v tvář nedal gólmanovi šanci. 2-1 pro SK Tlustice. Za 3 minuty mohl být Miloš ještě více slavný, druhou konfrontaci s brankářem už ale nezvládl a přestřelil. Hostující v tuto dobu již trochu nestíhali. Po chytrém vysunutí Martina Jelena, který mířil sám na bránu, si dokonce nechali vyloučit druhého hráče. Znovu nebylo o čem diskutovat. Tahání za dres bylo viditelné až z hradu Točník. V 82. minutě jsme se dočkali 3. gólu (zde bude následovat trocha sebepropagace jinak to ale nejde a budu se snažit to co nejvíce zkrátit) :)... Prostě a jednoduše jsem vyslal geniální přihrávku za obránce přesně do běhu Martina Jelena. Ten proměnil. 3-1 pro SK Tlustice. Do konce zápasu se stala ale ještě jedna událost. Plni euforie jsme začali útočit i v 10 lidech. Standa Souček si například neustále říkal o přihrávku aby mohl dát gól nůžkami. Po jedné takovéto akci se ale balon odrazil k soupeři, který pádil sám na Paciho. Fery ale zařadil 6. rychlostní stupeň a dokázal soupeře doběhnout a šanci mu zmařit. Konečný výsledek byl tedy 3-1.

 

Poslední zápas podzimu byl vcelku úspěšný. Vyhrát jsme si určitě zasloužili. V tabulce máme 21 bodů a budeme tak mít relativně klidnou zimu. Příprava začíná 7.1., další info přijde. Nicméně i tak zůstaňte našemu webu věrní :)

 

SK Tlustice - Nižbor 3-1

branky: Říha (p), Holub, Jelen