SK Tlustice - Horymír Neumětely 2-0 (2-0)

18.11.2012 18:46

V posledním zápase k nám zajel Horymír z Neumětel. V tabulce za námi zaostával o 1 bod. V poslední kolech také Neumětely nedokázaly navázat na dobré výkony z průběhu sezóny.

Absence: Pavel Bláha, Zdeněk Dolínek, Michal Obdržálek

Sestava:

    minuty góly
Brankář Karel Sklenář 90 0
Obrana Standa Souček 90 0
Obrana Jirka Keckstein "C" 90 0
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Ondra Šoch 90 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0
Záloha Michal Říha 75 1
Záloha René Eichenmann 90 0
Záloha Michal Škvára 90 0
Útok Honza Ungr 65 0
Útok Martin Jelen 90 1
Střídání Petr Novák 25 0
Střídání Standa Bogdanov 15 0

 

Utkání začalo v celkem svižném tempu. Nic jiného se ostatně ani neočekávalo. Neumětely jsou vyznavači útočné kombinační hry. Během prvních 35 minut se ovšem nedokázaly příliš dostat ze své poloviny. Hráli jsme velice slušně a Horymíra jasně přehrávali ve středu hřiště. První šanci ale měli hosté, když se po dobré kombinaci dostali až před Karla. Ten ale znovu, jako před týdnem, začapal. To bylo zhruba ve 3. minutě. Poté byli šance na naší straně. Hrozili jsme hlavně ze stran, kde byl nebezpečný Ondra Bartoš, ale také Standa Suk Souček, kterému zápas vyšel nadmíru. Ke své bojovnosti přidal i techniku a přehled. Po jedné takovéto akci z pravé strany Ondra odcentroval a hosté si dali skoro vlastní gól. Obránce ale musel zasáhnout, jelikož za ním jž číhal zcela osamocený Honza Ungr. Poté jsme vyslali několik střel, které ale nebyly moc nebezpečné. První gól zápasu přišel zhruba ve 28. minutě. Po dobré rychlé akci po levé straně se k centru dostal Michal Škvára. Michal vyslal epesní svíci směr velké vápno Horymíra. Hráči měli celkem dost času si míč ve vzduchu prohlídnout a někteří by mezitím zvládli, ku příležitosti 17.listopadu, i zazvonit klíčema. Stalo se ale to, že centr dopadl přesně do prostoru, kam od poloviny hřiště nabíhal Michal Říha. Ten už se potom nemýlil a z voleje poslal míč do sítě. 1-0 pro SK. O několik minut později sám sebe k útočné zteči vyslal Standa Souček. Na přihrávku od Reného Eichenmanna sice nedosáhl, ale dobrým presinkem, který Standa vyprodukoval jako kdyby mu bylo 28, získal míč pro Martina Jelena. Martin prostřelil gólmana podruhé. To běžela 35. minuta. 2-0 pro SK. Po vstřeleném gólu jakobychom opustili hřiště. Neumětely najednou byly všude a byly velmi nebezpeční. Vyvrcholením jejich závěrečného tlaku byla nastřelená vnitřní tyč, kdy balon nebezpečně poskakoval na malém vápně. Naštěstí se nic vážnějšího nestalo.

 

Druhý poločas nebyl z naší strany tak kvalitní jako první. Neumětely měly více ze hry a snažily se o vyrovnání. Dlouho se však nemohly dostat do výraznější šance. Vlastně ani jasnou vypracovanou šanci neměly. Několikrát míč poskakoval na vápně, hostující hráči se k němu ve většině případů dostali dřív, ale nedokázali propálit houštinu těl, která stála před nimi. V jiných případech zase nezvládli konečnou přihrávku a obrana si s nimi dokázala v pohodě poradit. My hrozili ze standardních situací. Dobrou příležitost neproměnili Jirka Keckstein a po něm ani Pavel Ungr. S končícím zápasem Horymír dával všechny síly do útoku a nám se otevíraly vrátka pro brejky. Bohužel jsme ani jeden nedokázali pořádně dohrát. Zápas tak skončil naším zaslouženým vítězstvím 2-0. Karel tak nedostal gól už 3 zápasy po sobě.

 

Poslední zápas podzimu hrajeme příští neděli od 13:30 v Chlumci. Sraz ve 12 u hospody.

Sportu zdar

Standa B.ml.