Horymír Neumětely - SK Tlustice

18.10.2011 10:10

V Neumětelích se některým našim hráčům (včetně mě) nehraje příliš dobře. Nevíme čím to je, ale tamější hřiště nám asi psychicky nevyhovuje. Už proto jsme tam zajížděli s mírným respektem J. Vědeli jsme, že nás nečeká lehký zápas.

 

Na seznamu zraněných nebo jinak chybějících se stále nacházeli Pavel Ungr, zkušený to stoper a defenzivní hráč, Veljko Kostič, mladá naděje s kosti-lámající střelou a chyběl také Ondra Bartoš, mrštné pravé křídlo.

 

Naše sestava vypadala následovně:

    minuty góly ŽK
Brankář Jirka Červenka 90 0 0
Obrana Standa Souček "C" 45 0 0
Obrana Jiří Keckstein 90 0 0
Obrana Honza Ungr 90 1 0
Obrana Ondra Šoch 90 1 0
Záloha Michal Říha 90 0 0
Záloha Stanislav Bogdanov 90 0 0
Záloha Michal Škvára 90 0 0
Záloha Martin Jelen 90 0 0
Útok Michal Obdržálek 90 1 0
Útok Pavel Bláha 80 0 0
Střídání Zdeněk Dolínek 45 0 0
Střídání Miloš Holub 10 0 0

                                                                

Do zápasu jsme vstoupili velmi agilně a brzy (ve 2.minutě) jsme se po trestném kopu Honzy Ungra dostali do vedení. Netrvalo dlouho a v 9.minutě, po akci z naší pravé strany, vstřelil druhý gól Michal Obdržálek. Do 15. minuty jsme ještě měli zápas pod kontrolou. Od 15. minuty jsme ale přestali běhat, napadat, nedali jsme si přihrávku a i organizace hry trochu pokulhávala. Výsledkem bylo rychlé vyrovnání domácích. Hlavně jejich druhý gól byl trochu náhodný, když se k nim míč dostal po několika tečích. Jirka Dědek ať se snažil jak mohl, bohužel domácího útočníka zastavit nedokázal. První poločas, který jsme hráli směrem „nahoru“ (což je považováno za horší směr útočení), tak skončil remízou 2-2.

 

Ve druhém poločase střídal našeho kapitána Suka extra žolík Zdeněk Dolínek. Ten se postavil do útoku vedle ex-plzeňského Pavla Bláhy. Michal Obr se posunul do středu zálohy. Druhý poločas jsme měli více ze hry a i více šancí. Postupně jsme pálili jednu za druhou (když zas až tak vyložené nebyly). Největší šanci asi měl Michal Škvára, který ale bránu z 6m přestřelil asi o metrů 15. :) Domácí se tlačili do útoku jak jen to šlo, ale prostě jim to v druhém poločasu moc nešlo :). Lehce jsme jim odebírali balony. V jednu chvíli to domácí nevydrželi a na hřišti se začalo přiostřovat. Pravá noha a levý bok mě bolí ještě teď. Postupem času se ale hra urovnala. Když už se zápas blížil ke konci, Paci se rozhodl vyslat Ondru Šocha dlouhým výhozem do útoku. Ondra běžel jako o život a když už viděl a věděl, že nemá sílu na to pokračovat v úprku, a že ani nikdo pořádně nenabíhá, vzal to na sebe a vystřelil. Nebudeme si nic povídat, střela to nebyla nikterak zázračná a gólman by ji asi chytil, nebýt obránce, který si střelu efektivně srazil do vlastní brány. Běžela 80. minuta. Vedli jsme 3-2. V té době byl na hřišti i Miloš Holub (který také měl šanci na vstřelení gólu). Domácí dali vše do útoku. V 87. minutě se domácí stoper (?) rozhodl zaútočit. Miloš „Vrkoun“ Holub se ho snažil zastavit, visel na něm jak jen mohl, ale jeho 50kg proti 90kg nemělo moc šanci J Domácí se tak dostali do vápna, kde se míč po odrazu od ruky domácího záložníka dostal k J. Šebkovi, který se nemýlil a vyrovnal na 3-3.

 

Zápas to byl dobrý, myslím, že i ve svižném tempu. Remíza byla asi zasloužená, i když….

 

V dalším kole náš čeká Trubín. S tím máme trochu pošramocené vztahy, tak se snad nestane nic vážného (že jo, Honzo?) J

 

Sportu zdar a fotbalu zvlášť

 

Horymír Neumětely – SK Tlustice 3-3 (2-2)

Góly: Honza Ungr, Michal Obdržálek, Ondra Šoch

 

 

Standa B.