ČLU Beroun B - SK Tlustice 0-0

02.05.2013 08:21

 

Před rokem jsme s Berounem na jeho hřišti prohráli 1-0. Letos jsme chtěli odjíždět s lepším výsledkem. Počasí bylo akorát fotbalový, ani zima, ani vedro. Trávník perfektně připraven. Mohlo se začít.

 

Absence: Michal Říha, Michal Škvára

Sestava:

       
Brankář Karel Sklenář 90 0
Obrana Standa Souček "C" 90 0
Obrana Jirka Keckstein 90 0
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Ondra Šoch 90 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0
Záloha Standa Bogdanov 60 0
Záloha René Eichenmann 90 0
Záloha Martin Jelen 90 0
Útok Pavel BLáha 80 0
Útok Honza Ungr 70 0
Střídání Petr Novák 20 0
Střídání Radek Svoboda 10 0

 

Do utkání jsme vstoupili lépe a prvních 15 minut domácí k ničemu nepustili. Měli jsme několik dobře se rozvíjejích akcí, ovšem vždy jsme ztroskotali na finální přihrávce. Beroun jsme ale dostali na koně několika fauly ve středu hřiště a poblíž našeho velkého vápna. Po jednom takovém zahrávali domácí trestný kop. Ten by mířil přesně do míst, kde stál Karel, nicméně to bychom ho nesměli ve zdi tečovat do jeho protipohybu. Jediné štěstí, že Jirka K. stál na svém místě a míč dokázal odkopnout. O několik minut později ale domácí zahrozili znovu. Centr z levé strany se dostal až před domácího útočníka, který sám nedokázal hlavičkou usměrnit balon do branky. To pro nás bylo varování, že Beroun nedá svou kůži lacino. Ještě jednou jsme ale dali domácím šanci, Standa Suk ale suprovým skluzem zmařil samostatný nájezd domácího kapitána. Ke konci prvního poločasu se hra znovu vyrovnala. Výsledkem bylo několik střel ze střední vzdálenosti ze strany Berouna a několik našich dobrých akcí. Jedna z nich skončila dokonce gólem. Honza Ungr podržel balon, přihrál na hranici velkého vápna Ondrovi Bartošovi, který střílenou přihrávkou našel volného Pavla Bláhu, který s přehledem zakončil. Gól bohužel nebyl uznán pro ofsajd. Po zbytek poločasu se nic dalšího neudálo.

 

Do druhého poločasu jsme vstupovali ve stejné sestavě a s novými pokyny od trenérů. Hned jsme si vypracovali několik náznaků šancí. Domácí se soustředili na nakopávané balony a rychlé brejky. Po jednom z našich útoků vedených po levé straně jsme vsítili další gól. Na centr od Martina Jelena si  ve vápně naběhl Honza Ungr a špičkou kopačky tečoval balon dříve než domácí obránce. Míč zaplachtil do branky. Rozhodčí ovšem gól neuznal. Nikdo do teď neví proč a celý stadion na to hleděl s úžasem. Druhý neuznaný gól. O několik minut později jsem navíc byl vyloučen poté, co jsem byl domácím hráčem faulován u jejich vápna. Rozhodčí ale zákrok otočil a ještě mi dal červenou za urážku rozhodčího (čehož si ale nejsem vědom, samozřejmě tam nějaké to sprosté slovo padlo, ale určitě ne přímo na osobu rozhodčího a určitě ne to slovo, které je v zápise. Rozhodčí byl ale slabou stránkou po celý zápas). Zbytek zápasu ale příliš neodpovídal rozložení sil na hřišti. Domácí nehráli fakticky nic a mohli být rádi, že Pavel Bláha neproměnil své sólo na gólmana. Ke konci zápasu jsme domácí i v 10 přitlačili k jejich vápnu. Výsledkem byl průnik Reného do vápna (po geniální přihrávce Pavla Ungra). René ještě přihrál volnému Martinovi Jelenovi (asi), který pohodlně skóroval. Ovšem rozhodčí ani tento gól neuznal pro domnělý ofsajd. Do konce zápasu se už nic nestalo.

 

Co se týče počtu šancí, bylo to zhruba vyrovnané. Možná jsme jich více měli my. Těch vyloženějších určitě. 3 neuznané góly taky o něčem hovoří. Nyní nás čeká odložené utkání s Praskolesy ve středu od 17:00.

 

Sportu zdar

Standa B.ml.