Chlumec - SK Tlustice 0-0

26.11.2012 19:36

Dohrávku 10. kola OP jsme odehráli v Chlumci. Dokopnou jsme si užili minulý týden po domácí výhře nad Neumětely, takže nám ani moc nevadilo, že se hrálo v neděli.

Absence: Honza Ungr, René Eichenmann, Michal Říha, Michal Obdržálek

Sestava:

    minuty góly
Brankář Karel Sklenář 90 0
Obrana Standa Souček 90 0
Obrana Jirka Keckstein "C" 90 0
Obrana Pavel Ungr 90 0
Obrana Ondra Šoch 90 0
Záloha Ondra Bartoš 90 0
Záloha Standa Bogdanov 90 0
Záloha Michal Škvára 90 0
Záloha Martin Jelen 90 0
Útok Petr Novák 90 0
Útok Zdeněk Dolínek 80 0
Střídání Radek Svoboda 10 0

 

Domácí od minulé sezóny zcela změnili kádr. Bylo k vidění mnoho nových tváří, a proto jsme byli zvědaví, jestli se změní i jejich herní styl. Prvních 15 minut jsme ale nedali domácím příliš šancí eventuélní změnu stylu ukázat. Dobře jsme kombinovali a dostávali se do dobrých šancí, ale žádná nebyla zakončena tak, aby výraznějším způsobem ohrozila domácí branku. 2krát šel na golmana ze strany sám Martin Jelen, pokaždé ale jen vyprášil rukavice golmana. K několika dobrým střelám se dostal i Petr Novák, ale vyšla mu pouze 1, kterou brankář vyrazil konečkama prstů na rohový kop. Postupem času ale začali být aktivnější domácí. Výsledek byl ale stejný jako na naší straně. Nic moc. Několik střel dokázal buďto Karel vychytat, nebo mířily mimo branku.

 

Druhý poločas byli domácí aktivnější. Hráli z kopce. My se snažili hrozit z brejků. Dlouho se na hřišti nic kloudného neudálo. Zajímavé věci se začaly dít až zhruba v 70. minutě. Domácí se dostali k trestnému kopu na hranici velkého vápna. Přízemní střelu zblokoval Pavel Ungr na brankové čáře, míč ale pouze vyrazil před sebe, kde stál zcela osamoceně domácí hráč. Naštěstí pro nás ale aplikoval taktiku "zavři oči a vypal", takže nastřelil z malého vápna břevno. V tu chvíli jsme měli štěstí. Na druhé straně ale i my nastřelili brankovou konstrukci, a to po chytré ráně Ondry Bartoše. Brankář očekával centr, ale kulišák Ondra z úhlu vystřelil. Čo chýbalo. Ke konci zápasu atmosféra houstla. Vyvrcholilo to šarvátkou v našem vápně po nepříliš inteligentním a šetrném nárazu domácího hráče do našeho golmana, který měl míč již notnou chvíli pod kontrolou. Domácímu hráči se prostě nechtělo brzdit, tak to dojel. Rozhodčí za malou chvíli ukončil zápas.

 

Podzim máme za sebou. Bodový zisk 21 bodů, tedy stejně, jako minulý rok.

 

Sportu zdar

 

Standa B.ml.