2. přípravný zápas SK Tlustice - SK Nižbor

29.02.2012 22:02

Tlustice - Nižbor 4 - 1 (0-0) 

Branky: Bláha 2, Honza Ungr, René Eichenmann

Pátek 24.2.2012

Hřiště: Praha, stadion  Motorletu

Sestava SK

 Pozice

 Jméno

Góly

Brankář

Jiří Červenka

 

Obrana

Standa Souček

 

Obrana

Honza Ungr

 1

Obrana

Pavel Ungr

 

Obrana

Jiří Kekstein

 

Záloha

Ondra Bartoš

 

Záloha

René Eichenmann

 1

Záloha

Michal Škvára

 

Záloha

Martin Jelen

 

Útok

Zdeněk Dolínek

 

Útok

Pavel Bláha

 2

 

Do druhé půle nastoupil do branky Karel Sklenář a v 60. minutě 2. poločasu došlo ke střídání Ondry Bartoše za Pavla „ Buráka “ juniora. 

Do utkání jsme vstupovali s časový posunem jedné hodiny vlivem organizace pořadatelské služby. Tento fakt se na nás projevil počátečnou nekoncentrovaností, čehož dokázal využít náš soupeř k vytvoření několika 100% šancí, avšak vždy při nás stálo fotbalové štěstíčko nebo Jirka Červenka. Postupem času jsme se začali dostávat do hry i my. Přestáli jsem menší neshody v obranné fázi a začali  hrát i  „po zemi“. Bohužel velké množství prohraných soubojů ve středu hřiště a nepřesné přihrávky z obou mančaftů  vedli pouze k půlhodinové přetahované, která neměla v první půli vítěze .

Do druhého poločasu jsem nastupovali ve stejné sestavě. Nabuzeni s chutí po výhře. A netrvalo to dlouho. Po akci na levé straně jsme zahrávali rohový kop, který skončil na hlavě našemu Honzíčkovi a díky jeho neposednému kulichu skončil míč za zády brankáře 1-0 . Soupeř po několika slibných akcí před naší brankou dokázal také z rohového kopu srovnat. Po té se hra vyrovnala, hrálo se nahoru dolů asi až do 75 minuty. Kdy výkop Karla Sklenáře  prodloužil Zdenda Dolínek až na velké vápno, kde Blažena vytvořil takový nátlak na soupeřovo obranu, že míč skončil v brance. Nižborští hráči však nesložili karty a bojovali dále. Všechny jejich slibné akce na vstřelení gólu jim však překazil Karlos. Okolo 85 minuty přišla opět naše chvíle, přesněji René Eichmanna (naše nová akvizice), který po vyhraném souboji ve středu hřiště, rychlou kličkou a přízemní střelou z velkého vápna, nedal šanci hostujícímu brankáři. Naši převahu z konce utkání završil náš nejlepší střelec podzimu Pavel „Blažena“ Bláha ,který dokázal využít akce po pravé straně stylem“ dejte mi míč a já dám gól“  a po přechodu přes tři soupeřovo obránce nekompromisně zakončil střelou k tyči.

 

Standa Souček