1. přípravný zápas Tlustice - Neumětely 2-4 (1-2)

19.02.2012 16:14

Dnes ještě naposledy vložím report (ikdyž tento bude značně zkrácený) ze zápasu do aktualit. Od příštích zápasů budou uloženy v sekci "Zápasy" u jednotlivých týmů (A, B, žáci).

 

Přátelák jsme odehráli s týmem z Neumětel v Praze na Motorletu.

Sestava SK v 1. poločase

    Góly
Brankář Jiří Červenka  
Obrana Standa Souček  
Obrana Honza Ungr  
Obrana Jirka Keckstein 1
Obrana Michal Říha  
Záloha Michal Škvára  
Záloha Pavel Bláha 1
Záloha Standa Bogdanov  
Záloha Martin Jelen  
Útok Zdeněk Dolínek  
Útok Pavel Ungr  

 

V průběhu poločasu ještě docházelo ke střídání. Na hřiště přišla nová posila René Eichenmann. Do druhého poločasu šel do brány Karel Sklenář a do obrany Ondra Šoch.

 

První poločas začal tlakem Neumětel, které se během několika málo minut dostaly do dobrých šancí. Většinou to byly střely mírně za vápnem, se kterými si Paci poradil. Zhruba v 10. minutě ale i tak Neumětely otevřely skore po pěkné kombinační akci a našich několika chybách. My jsme se dali dohromady zhruba po 20-ti minutách a výsledkem byla mírná územní převaha. Zahrávali jsme několik standardních situací a z jedné z nich i vyrovnali (tušim, že gól dával Jirka Keckstein, ale nejsem si jistej :) ). Poté byla k vidění nepříliš podlehná hra. Neumětely měly ale více šancí a dokázali dát ještě gól. Ke konci poločasu jsme ještě po dobrém tlaku na obránce a následném získání míče dokázali vyrovnat (Pavel Bláha), gól ale neplatil protože byl avizován ofsajd.

 

Do druhého poločasu jsme šli již trochu více rozehraní a na hře to bylo znát. I tak jsme se ale nevyvarovali chyb. Zachránil nás Pavel Bláha, který dalekonosným projektilem rozvlnil šibenici. 2-2. Pak už začala trochu upadat fyzička a výsledkem byly 2 góly Neumětel. Za zmínku ještě stojí neproměněná šance Zdendy Dolínka, který minul na malém vápně ve vzdálenosti asi 2m od brankové čáry celou bránu asi o metrů 5.

 

No, co si budeme povídat. Po 2 měsících jsme poprvé viděli míč. Prostě a jednoduše nás moc neposlouchal. S postupem času se to sice trochu zlepšovalo, ale zase vázla organizace hry. Více k tomu není potřeba nic dodávat. Neumětely hráli svou klasickou kombinační hru a přehráli nás. Zaslouženě vyhráli. My z našeho výkonu nemůžeme být moc spokojeni. Od toho ale jsou přátelská utkání, abychom zjistili slabiny a zapracovali na nich. Takže vzhůru do práce... :)

 

 

 

Standa B. ml.